Summercamp 2021 NL

Bram Michielsen

(évènement francophone)

Hallo daar!

Greenpeace Youth Belgium nodigt je uit op haar volgende Summercamp, een kamp door de jeugd en voor de jeugd deze zomer!

Maar waar gaat het over?

Dit kamp is een gelegenheid om samen te komen met een grote groep mensen die geïnteresseerd zijn in de wereld van het activisme en de milieuzaak of die er meer over willen leren. We zullen een aantal dagen samen doorbrengen in een leuke sfeer en het GYB team zal een reeks van leerrijke activiteiten, spelletjes, ontmoetingen en tal van andere verrassingen leiden! Elke dag zullen we verschillende thema's behandelen (workshops over pers, campagnestrategieën, communicatie, enz.) en krijg je alle nodige instrumenten om samen met of zonder Greenpeace concrete actie te ondernemen.

Bovenal is het een gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, bepaalde kwesties in vraag te stellen en vooral een goede tijd te hebben om te ontspannen na de examens!

Tijdens deze week verbinden wij ons ertoe alles in het werk te stellen om zoveel mogelijk plezier te maken, veganistisch te eten en op een mooie plaats te verblijven met respect voor iedereen.

Ben jij de juiste persoon om aan dit kamp deel te nemen?

Als je minstens 16 jaar oud bent en maximum 24 jaar oud bent, klaar bent om je goede humeur te delen en veel plezier te maken, dan kijken we ernaar uit je te zien! Alles wat we vragen is dat je open en zorgzaam bent naar anderen. Dus wacht niet langer en schrijf je nu in ;)

Praktische info 

We starten op zaterdag 3 Juli om 13u. en eindigen op 9 Juli om 15u. Het zal doorgaan in Gent en zullen ons ter plekke met de fiets verplaatsen. Basisinschrijving is 50 euro, de solidariteitsbijdrage is 70 euro wie moeite heeft met te betalen kan contact met ons opnemen voor een verminderd tarief. De rest van de praktische info volgt na de inschrijving.

Schrijf je in voor dit evenement en we nemen contact met jou op om jouw inschrijving te finaliseren.