CANCELLED - ☀️ Greenpeace Summer Camp 2023 [NL] ☀️

Silke Vermoesen
Silke Vermoesen

Hallo daar!

Greenpeace Youth Belgium nodigt je uit op hun volgende Summer Camp, een kamp voor en door de jeugd!

Dit kamp is een gelegenheid om samen te komen met een grote groep mensen die geïnteresseerd zijn in de wereld van het activisme en het milieu of die er meer over willen leren. We zullen een aantal dagen samen doorbrengen in een leuke sfeer en het Greenpeace Youth België team zal een reeks van educatieve activiteiten, spelletjes, ontmoetingen en tal van andere verrassingen leiden! Elke dag zullen we verschillende thema's behandelen (workshops over pers, campagnestrategieën, communicatie, enz.) en krijg je alle nodige instrumenten om samen met of zonder Greenpeace concrete actie te ondernemen.

Bovenal is het een gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, bepaalde kwesties in vraag te stellen en vooral een goede tijd te hebben en te ontspannen na de examens!

Tijdens deze week doen we er alles aan om zoveel mogelijk plezier te maken, veganistisch te eten en op een mooie plaats te verblijven met respect voor iedereen.

Praktische info:

  • Wie: Als je minstens 16 jaar oud bent, klaar bent om je goede humeur te delen en veel plezier te maken, dan kijken we ernaar uit je te zien! Alles wat we vragen is dat je open en zorgzaam bent naar anderen.
  • Wanneer:
    • Maandag 3 juli om 13u tot Zaterdag 8 juli om 15u.
  • Waar: Gent
  • Prijs: Basisinschrijving is 100 euro. Je kunt ook een financiële donatie doen om andere mensen in de gelegenheid te stellen aan het kamp deel te nemen. De solidariteitsbijdrage is 150 euro. Wie moeite heeft met te betalen kan contact met ons opnemen voor een verminderd tarief (via [email protected]).
  • Nog vragen? Stuur gerust een berichtje!

 

Ga je mee? Schrijf je dan in via deze link en meld je aan op dit evenement!